Підозрюваного у вбивстві 68-річного чоловіка на Рівненщині знайшли

Поліцейські затримали чоловіка, який до смерті побив дубенчанина

Оперативники Дубенщини та облуправління за «гарячими» слідами встановили та затримали особу, яка може бути причетною до скоєння кримінального правопорушення. Поблизу села Панталія Дубенського району 21-річний мешканець Дубного саме збирався виїхати за межі області, повідомляє ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Нагадаємо, сьогодні уранці у Дубно перехожі виявили тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Працівники поліції встановили, що загиблий — 68-річний місцевий мешканець, на тілі якого були численні травми голови.

Чоловіка затримали на автодорозі Київ-Чоп, коли він саме збирався виїхати із села Панталія, де переховувався у знайомих. Поліцейські доставили його у Дубенський відділ поліції, де наразі з ним спілкуються слідчі та встановлюються усі обставини події.
За цим фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Тіло загиблого направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка і визначить остаточну причину смерті.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень