Підмив з функцією масажу: «Укрзалізниця» встановить на вокзалі у Києві біде за 380 тисяч і золоті йоржики

Усі йоржики коштуватимуть 1,3 млн

Укрзалізниця збирається зробити у столичному вокзалі ремонт за 22 мільйони гривень. Серед новацій, які плануються, дорогезні біде та «золоті» йоржики.

Ціни та плани вказані у тендері на сайті Prozorro.

Туалетні історії від Укрзалізниці – для вокзалу планують купити золотих йоржиків за 1,3 млн грн і біде по 380 тис. грн. Нову закупівлю на ремонт туалетів Центрального вокзалу в Києві нам надіслали журналісти – попросили допомоги з аналізом. А наша Анастасія Ференц знайшла ще один подібний тендер», – пише Dozorro у Фейсбук .

Ось ці два тендери:

У переліку товарів – йоржики для унітазів золотистого кольору та сушарки для рук від Dyson. Також у переліку три біде з функцією унітазу TOTO Neorest AC (у мережі його можна знайти за 380 тисяч гривень).

«Серед характеристик – омивання з функцією масажу, регулювання температури підігріву сидіння та дистанційне керування змивом унітазу. Схожа історія і з душовими гарнітурами, які повинні мати кілька масажних режимів, сенсорними диспенсерами для туалетного паперу і так далі», – додають у Dozor.

За інформацією Dozorro, вимоги щодо закупівлі пообіцяли переглянути та прибрати з них зайве.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень