Підгузки, присипки, ковдри новонародженим Рівненщини видаватиме держава

Всього добра на 5 тисяч гривень

З 1-го вересня всім породіллям у пологових будинках видаватимуть одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка». Цей пакунок буде вміщати все те, що необхідно для перших місяців життя немовляти, і буде доповненням до грошових виплат при народженні дитини. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Про пакунок говорили на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків під головуванням Юрія Благодиря.

Як зазначив керівник департаменту соціального захисту населення ОДА Олексій Шамак, орієнтовна вартість пакунка - 5 тис. грн.

До нього входитимуть: шапочки, пелюшки, підгузки, присипки, олійки, спеціальний матрац, два види ковдр тощо. Так, в ході засідання члени комісії погодили перерозподіл державної субвенції на придбання «пакунок малюка» у розмірі 28 млн 790 тис. грн.

Програма діє відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 20 червня 2018 року №512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень