Під Яценюком похитнулося крісло

Фракції коаліції радяться про питання відставки прем'єр-міністра

Лідери фракцій коаліції проводять термінову нараду з питання відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Як повідомляють загальноукраїнські ЗМІ, перерву у роботі сесії Верховної Ради оголошено на вимогу фракцій ББП та ВО "Батьківщина" для ініційованих лідером фракції БПП Юрієм Луценком переговорів про відставку прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і заміні його на Володимира Гройсмана.

Видання зазначає, що за відставку Яценюка готові голосувати навіть близько половини фракції "Народний фронт" (40 депутатів). При цьому інші депутати заперечують вірогідність відставки Яценюка, пояснюючи дії Луценка відповіддю на ініціативу прем'єра про референдум. На їхню думку, невдоволення в БПП також викликало небажання Яценюка бачити Віталія Ковальчука першим віце-прем'єром.

Раніше Юрій Луценко повідомив, що подальше перебування Арсенія Яценюка на посаді прем'єр-міністра України залежатиме від звіту уряду у парламенті. За його словами, спочатку має відбутися звіт уряду, а потім “внесення кандидатур міністрів, а можливо, і прем'єр-міністра після цього звіту", - все залежить від того, як зал прореагує на звіт уряду.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень