Під саксофон і серед картин: у Рівному відбулося модне дефіле капелюшків (ФОТО/ВІДЕО)

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді презентували виставку «Історії, промовлені пензлем» художньої студії «Jazz Colour»

Група студії у складі Вікторії Вольської, Світлани Пазднікової, Ірини Вінничук, Анастасії Нижегородцевої, Людмили Мірко-Luna, Валерія Ахметова та Ziroton Kel’ner (Мирослави Романюк) представили свої мистецькі та дизайнерські роботи в різноманітних стилях і техніках.

Керівник студії «Jazz Colour» - Руслан Хвесь. Він художник декоративно-прикладного мистецтва, викладач живопису, малюнка та композиції Рівненської дитячої художньої школи з 1997 р. Навчався у Львівській Академії Мистецтв. Сфера діяльності − станковий живопис, організація виставок, веб-дизайн.

У програмі презентації було також дефіле одягу від Лабораторії моди Вікторії Вольської та нова колекція капелюшків від успішної художниці Мирослави Романюк, відомої рівнянам як Ziroton Kel’ner.

Усе це дійство супроводжувалося під акомпанемент джазових імпровізацій саксофоніста Ігоря Федика.

Зустріч проходила у форматі вільного спілкування.

Більше цікавого про подію - у відеоматеріалі.

 

 

ФОТО/ВІДЕО - В.Восьмечудо

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень