Під РОДА принесли покришки, запалили вогнище та прочитали молитву за Україну (ФОТО)

Захід закінчився хвилиною мовчання

На Майдані Просвіти у Рівному відзначили третю річницю захоплення облдержадміністрації. Вчора, 23 січня, о 18:00 члени "Правого Сектору", "Самооборони", громадських організацій «Чесне слово» та «Дієва молодь» зібралися для того, аби вшанувати пам’ять загиблих під час розстрілів на Майдані у Києві.

Також були присутні гості від волонтерської організації «Дар» та спілка ветеранів АТО Рівненщини.  

Події на Майдані у Києві цього дня у 2014 році призвели до захоплення приміщення Рівненської облдернжадміністрації, говорить представник вільної громадської організації «Чесне слово» Любов Українчук:

Зібралася найпатріотичніша громадськість Рівненщини, щоб вшанувати пам’ять перших загиблих героїв Небесної сотні Сергія Мігояна та Михайла Жизневського, бо всі почали забувати, коли вони навіть загинули. 

 

Саме ці події призвели до захоплення Рівненської обласної державної адміністрації.   

Також згадали й про першого координатора "Правого сектору" на Рівненщині Олександра Музичка, відомого як Сашко Білий.

Нагадаємо, він загинув у березні 2014 року. Як згадку про трагічні події під час Революції гідності, активісти принесли під стіни облдержадміністраціх покришки від авто та розвели вогнище. На бруківці ж виклали півколо зі свічок.

До акції долучився й настоятель Рівненського Свято-Воскресенського собору протоієрей Борис Оплаканець. Святий отець прочитав молитву за Україну та загиблих героїв. Закінчили церемонію хвилиною мовчання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень