Під крики «Слава Україні!»: на чемпіонаті світу зірвали прапор рф. Там був патрульний з Рівного (ВІДЕО)

Патрульний Тарас Прислупський став чемпіоном

Напередодні у Нідерландах відбувся 40-й чемпіонат світу з футзалу серед поліцейських і пожежників «World Peace Indoor Soccer Tournament 2022». Участь у турнірі брали дві українські команди «IPA Avangard Safety Україна» (у категорії 35+) та «IPA Rivne Fire Brigade Ukraine» (у загальній чоловічій категорії).

До слова, патрульний з Рівного Тарас Прислупський брав участь у Чемпіонаті. У складі команд IPA Avangard Safety Україна у категорії 35 + Тарас став Чемпіоном

Перед однією з ігор представники української делегації звернули увагу на те, що в залі присутня символіка росії, яка розв'язала повномасштабну війну в Україні. Українці вказали на те, що символіка країни-агресорки неприпустима і під тиском наших співвітчизників організатори змагань зірвали прапор рф. 

Вболівальники на трибунах спорткомплексу в Ейбергені підтримали дії технічного персоналу і під крики «Слава Україні!» і «Путін - х***о!» російський прапор винесли із залу.

Зазначимо, що обидві українські команди стали тріумфаторами змагань. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень