Пейнтбол, єгерські багатоборства і виставка собак. Рівнян запрошують на Перший Український Мисливський форум

Гостей прийматиме МСК «Сокіл»

Вперше на Рівненщині відбувається подія такого масштабу – Перший Український Мисливський форум. Цими вихідними відбудуться змагання зі стендової стрільби на «Кубок Сокола». Взяти в них участь зможуть усі охочі.

Подія такого масштабу як Форум відбувається вперше на Рівненщині, тому бути учасником в першому змаганні - це стати частиною історії, - каже керівник рекреаційного відділу МСК «Сокіл» Наталія Рачинська.

Змагання відбуватимуться в чотирьох категоріях – загальна, жінки, юніори та ветерани, таким чином суперники матимуть рівні шанси на перемогу в своїй групі. Охочим позмагатися за першість з компак-спортингу (саме так називається дисципліна) треба завчасно зареєструватися в зоні стендової стрільби та сплатити реєстраційний внесок. Найвправніші та найвлучніші стрільці отримають не тільки задоволення від перемоги, але й цінні подарунки.

До слова, будь-хто зможе випробувати себе на влучність не тільки на змаганнях, але й протягом форуму. Крім того, відвідати подію буде цікаво не тільки мисливцям, а й широкому загалу.

В рамках форуму пройде презентація позашляховиків, пейнтбольного клубу, розважальна програма, єгерські багатоборства, виставка порід мисливських собак та виступ кінно-спортивної школи.

29 липня, початок о 10.00 в МСК «Сокіл»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень