Перший заступник голови облради заявляє про погрози

За словами Миколи Драганчука, йому мститься команда Ковальчука

Першого заступника голови рівненської обласної ради Миколу Драганчука звинувачують у непристойній поведінці, через що його нібито, навіть, виселили з гуртожитку.

Така інформація з’явилася сьогодні на сайті «Інформатор». Автор статті вказує на джерело в гуртожитку, яке, начебто, повідомило про часті візити депутата Рівненської обласної ради у нетверезому стані та з різними жінками, також про факти підкупу вахтерів та охорони за мовчання.

Микола Драганчук підтвердив Радіо Трек, що він дійсно кілька днів проживав у гуртожитку одного з ВУЗів, але якого саме, не назвав. Втім, виїхав звідти після того, як йому почали надходити погрози через телефонні дзвінки. Поширену інформацію Микола Драганчук називає помстою команди екс-голови облради Володимира Ковальчука:

 

- Це помста мені за те, що я продовжив роботу сесії. Мені уже декілька днів після сесії надходять погрози фізичного знищення. Насправді я дійсно декілька діб проживав у тому гуртожитку, але, в день сесії до 4 ранку мені надходили постійні погрози, щоб я вибрався з гуртожитку, інакше мене викинуть з другого поверху, або спалять машину. Я дійсно звідти вибрався.  

Факти, нібито, непристойної поведінки, Микола Драганчук спростовує.

За його словами, він часто за кермом, тож не вживає алкоголю, хабарі не давав ніколи в житті, а інформація щодо жінок йому лестить, - жартома відповів Микола Драганчук. 

Разом із тим повідомив, що готовий відстоювати свою честь у суді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень