Перший рівнянин зареєструвався для участі у національному телепроекті «Нові лідери»

ВІн похвалився цим у соцмережі Фейсбук

Телепроект "Нові лідери" започаткували 34 громадських організації України і медіагрупа StarLightMedia, яка об'єднує 6 телеканалів: СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, ОЦЕ.

Для участі у проекті шукають ініціативних людей, які готові проявити себе в суспільній сфері на регіональному чи загальнонаціональному рівні. Лідери мають зареєструватися на сайті і представити свою програму. Реєстрація лідерів закінчується 30 квітня. Потім відбудеться голосування за лідерів, їхні виступи на телебаченні. Кращому з них, який пройде всі етапи голосування (а їх буде кілька), обіцяють грошовий приз.  

Отож для участі у проекті "Нові лідери" від Рівненщини першим зареєструвався

31-річний мешканець Рівного Валентин Дупак (на фото внизу).

Він працює начальником юридичного відділу підприємства "АКОРД-С" (ТМ "Epsilon"), яке виготовляє пластикові вікна та двері.

Своєю програмною метою він назвав

створення осередків правової допомоги дітям та молоді на теренах Рівненщини та всієї України. Допомога дітям та молоді, що опинилась у скрутному становищі, а також тим, хто не має доступу до юридичних знань та навичок.

На створення трьох центрів правової допомоги ( у Рівному та двох районах) йому потрібно орієнтовно близько 120 тисяч гривень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень