Перші домашні матчі БК «Рівне» «розтягнуться» на три дні

Стартуватимуть вже в суботу

Головні команди Баскетбольного клубу «Рівне» вже готуються до перших домашніх ігор у новому році. Уболівальники матимуть можливість підтримати баскетболістів та баскетболісток на трибунах «ДЮСШ-4» у трьох поєдинках.

Першою чекає на своїх прихильників жіноча команда БК «Рівне», яка у суботу, 19 січня, о 17:00 в рамках Суперліги прийматиме «Вінницькі Блискавки».

Чоловіча команда БК «Рівне» перші домашні ігри в новому році зіграє проти торішнього срібного призера Вищої ліги, принципового суперника та одного з лідерів цьогорічного чемпіонату «Говерли» з Івано-Франківська. На жаль, згідно з затвердженим календарем, ці матчі відбудуться не в дуже зручний час для уболівальників. У неділю, 20 січня, команди зіграють о 18:00, а в понеділок, 21 січня, баскетболісти вийдуть на майданчик о 13:00.

Нагадаємо, чоловіча команда БК «Рівне» перші ігри «після свят» проводила у Луцьку, де у «Волинському дербі» їм протистояв місцевий «Старий Луцьк Університет».

Тож, в турнірній таблиці рівняни продовжують ділити перше місце разом з БК «Тернопіль» та не мають права відступати й втрачати очки, особливо в домашніх іграх, тому команда налаштовується лише на перемоги в іграх з сильним суперником.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень