Перші чвертьфіналісти Кубка України

Відбулася частина матчів у відповідь 1/8 фіналу

У повторному матчі 1/8 фіналу Кубка України "Шахтар" у Києві обіграв "Тернопіль". Після перемоги в першому матчі з рахунком 5:0, у другому поєдинку головний тренер донецького клубу випустив експериментальний склад. Так, з перших хвилин на полі з'явилися молоді Віктор Коваленко та Георгій Арабидзе.

Зазначимо, що "Шахтар" переграв "Тернопіль" і в цьому матчі. Гірники забили 4 "сухих" голи, два з них – з пенальті.

Також у чвертьфіналі Кубка України з футболу зіграє "Зоря", яка після виїзної перемоги над харківським "Геліосом", виграла й повторний матч - 3: 1.

Компанію "Шахтарю" та "Зорі" складе "Динамо". Підопічні Сергія Реброва були сильнішими за "Оболонь-Бровар" – 5:0.

Нагадаємо, у першому матчі кияни забили два голи. І ще одним чвертьфіналістом стає "Ворскла", яка зіграла з "Чорноморцем" в нульову нічию, але мінімально виграла у першому матчі. Решта учасників цвєї стадії Кубка України визначаться сьогодні, а жеребкування відбудеться у п’ятницю. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень