Перевізники зберуться у Рівному через плату за проїзд

Можливо, проїзд у міжміських та приміських маршрутках подорожчає

Підняття плати за проїзд на міжміських та приміських маршрутах перевізники обговорюватимуть сьогодні, 18 жовтня, на закритій нараді. Про це повідомив президент ГО «Союз перевізників України» Валентин Демчук.  Він каже, що це питання треба детально вивчити.

Пояснює Валентин Демчук:

Хотілося б почути аргументи перевізників, але зауважу, якщо б не було проблеми - вони не хотіли б збиратись та обговорювати цю тему. Хочу наголосити, що з березня вартість на солярку піднялась майже на 4 гривні. Лише з березня вартість запчастин з незрозумілих для нас підстав подорожчала на 30%. Хочу вислухати усі аргументи перевізників, тоді будемо приймати якісь рішення.

Перед цим проїзд на міжміські та приміські перевезення дорожчав на початку року. А у березні цього року подорожчав проїзд і у міських маршрутках.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну від 25 березня 2015 року, перевізники самі встановлюють тарифи на приміські, міжміські перевезення та перевезення по області. При формуванні плати за проїзд перевізники мусять керуватися наказом Міністерства транспорту і зв’язку.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень