Перевізники Рівного просять гроші

Зокрема компенсацію витрат на перевезення пільговиків

Звернулися за цим до міського управління транспорту і зв’язку.

Начальник міського управління транспорту і зв’язку Віталій Миронюк пояснив:

Перевізники звернулися до управління, оскільки ми заключаємо з ними договори на надання послуг. А ми, відповідно, звернулись до міської ради, до депутатів, до міського голови з проханням розглянути це питання і по можливості врегулювати.

За словами Віталія Миронюка, на компенсацію витрат на перевезення пільговиків у міських тролейбусах та маршрутках потрібно близько 100-112 мільйонів гривень на рік. І, згідно із законодавством, їх мали б виділяти з державного бюджету. Але нині частково компенсацію отримує тільки КП «Рівнеелектроавтотранс» і перевізники на двох маршрутах №№43 та 44 (3-4 машини).

Якщо компенсацію нададуть і перевізникам, то, прогнозує начальник управління транспорту, частина пільговиків перейде з тролейбусів на маршрутки, бо нині в маршрутках кількість пільговиків обмежують: у «Мерседесах» мають право їхати двоє представників такої категорії пасажирів одночасно, в решті - чотири.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень