Перетворюють розлучення на пекло: Астрологи назвали знаки Зодіаку, з якими найважче розійтися

Хто вони

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Деякі люди можуть перетворити життя колишнього або колишньої на справжнє пекло, якщо ті надумають піти. Астрологи назвали знаки Зодіаку, з якими найважче розлучатися.

Скорпіони

Як тільки вони знаходять партнера, у них формується глибокий емоційний зв'язок, що межує із почуттям власності. Скорпіони можуть сприйняти бажання розлучитися як найбільшу зраду. Через це представники знаку миттєво стають маніпулятивними та мстивими.  

Леви

Представники цього знака Зодіаку самолюбні та прагнуть уваги, а коли доходить до розлучення, то вони усвідомлюють, що перестали бути чиїмось головним фокусом. Їм буває важко відпустити ситуацію без зайвої драми та гучних скандалів.

Тельці

Тельці відрізняються впертістю, небажанням змінюватися, потребою у стабільності та безпеці. Через ці риси вони не приймають «ні» як відповідь. Тельці не захочуть визнавати, що ви справді розійшлися і хочете жити своїм життям.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень