Перестрілка між Азербайджаном та Вірменією

Неспокійно було у безіменних горах

Позиції азербайджанських військових були обстріляні 125 разів Збройними силами Вірменії на лінії зіткнення. Про це заявили в прес-службі міноборони Азербайджану, – інформує ТСН.

Азербайджанські позиції, розташовані на безіменних висотах в Гедабейському районі, піддалися обстрілу з безіменних висот, розташованих на території Красносільського району Вірменії.

Крім того, позиції ЗС Азербайджану були обстріляні з позицій, які розташовані поблизу ряду прикордонних сіл. У відповідь азербайджанські військові також завдали по позиціях супротивника 125 ударів.

Своєю чергою, в Армії оборони Вірменії повідомили про загибель одного військового. Нагадаємо, конфлікт між двома країнами виник у 1988 році через територіальні претензії Вірменії до Азербайджану.

Офіційний Баку вважає, що Нагірний Карабах і сім прилеглих до нього районів – 20% території – окуповані збройними силами Вірменії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень