Переплутані у лікарні канадійці знайшли батьків через 40 років

У Вінніпезі відбулася прес-конференція, на якій оприлюднено підтвердження того, що двоє канадців з народу крі протягом 41 року жили в чужих сім'ях. Їх переплутали у лікарні після появи на світ в 1975 році, повідомляє CBC News.

На заході оголосили результати тестів ДНК, які показали, що Леона Свенсон (Leon Swanson) і Девіда Тейт-молодший (David Tait Jr.) виховували не їх біологічні батьки. Дізнавшись про це, вони ледь не заплакали.

«У нас немає слів. Пройшов 41 рік ... Я просто розгублений, збентежений і злий », - заявив Тейт. Пізніше він зазначив, що завжди буде вважати людей які його виростили своїми батьками, проте тепер у нього з'явилися ще одні батьки і брат. За його словами, Тейт і Свенсон вирішили спілкуватися як одна велика сім'я.

Леона і Девіда переплутали в лікарні Norway House Indian Hospital в провінції Манітоба, де вони народилися з різницею в три дні. У цьому ж медзакладі після появи на світ в 1975-м випадково поміняли двох інших канадців, про що стало відомо в листопаді минулого року. Цей випадок подав Тейту і Свенсон ідею зробити тест ДНК.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень