Переписав Біблію? Мережу обурив портрет патріарха кирила на тлі святої Трійці

Однак у РПЦ у цьому не бачать нічого поганого  

В одному з російських монастирів виставили портрет патріарха Кирила, зображеного на фоні святої Трійці. Богослов Андрій Кураєв вважає, що путінський патріарх «обожнився» і прирівняв себе до лику святих.

Меседж вхідним учасникам «церковно-державного партнерства»: «якщо я допущений до такого столика (трапеза Трійці), то про мої підв’язки у кремлі і базарити нічого !», — прокоментував картину Андрій Кураєв.

Митрополит Білоцерківський ПЦУ Євстратій (Зоря) зауважив, що картина дуже чітко показує сутність того, на що остаточно перетворилася Моспатріархія.

Бог, християнство, віра, спадок Церкви – все, що символізує образ Трійці – є лише фон для гундяєва. Гундяєв відвернувся від Трійці, – зауважив митрополит.

У мережі досить негативно відреагували на портрет кирила. Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко зазначив, що він зарахував себе до лику святих за життя. Наступними, на його думку, мають з’явитися зображення путіна, медвєдєва, лаврова та шойгу.

Вони явно прикрасять мордорські стіни кабінетів та окопи «другої армії» на передовій, – зауважив радник МВС.

Російський публіцист Олександр Невзоров заявив, що на росії мають створити цілу серію подібних «шедеврів», які «зміцнять віру та піднімуть авторитет патріарха».

Ймовірно, настав час опублікувати УЗД діви Марії. Там видно, що в утробі діви не одне немовля, а два! І в цьому «другому немовляті» легко впізнається володимир гундяєв. Він там дуже маленький, але на відміну від голого Ісуса — вже в погонах і з бородою, – додав Олександр Невзоров.

Також він запропонував нові ідеї для картин: «патріарх кирило подає Ною шурупокрут», «допомагає Ісусу нести хрест», «асистує при воскресінні Лазаря», «умовляє Мойсея скористатися навігатором».

Втім, в РЦП щодо портрета патріарха кирила на тлі Трійці відреагували так: 

Лише психічно хвора людина побачить щось неправильне, – йдеться в повідомленні.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень