Переносну лабораторію та наркотики виявили рівненські патрульні у водія (ФОТО)

Від здався поліцейським підозрілим

У підозрілих осіб виявили наркотичні речовини та переносну лабораторію.

Під час патрулювання в районі с. Колоденка на вулиці Новодвірській патрульні помітили мотоцикл, котрий стояв поруч із автомобілем ВАЗ.

«Копи» вирішили перевірити мотоцикл, оскільки в них була інформація, що цей транспортний засіб не зупинився на вимогу минулої ночі.

У 36-річного водія в рюкзаку вони виявили ТРИ поліетиленові пакети з речовиною білого кольору вагою близько 100 грамів.

Пасажир, котрий був в машині, спілкувався з водієм мотоцикла та помітно нервував. При огляді автомобіля на задньому сидінні інспектори помітили чотири сумки та горілчані вироби.

У патрульних виникла підозра, що пасажир може бути причетним до наркозлочинів, хоч 23-річний чоловік відкидав усі звинувачення та стверджував, що сумка не його.

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили переносну лабораторію, марихуану, близько 100 грамів сировини для виготовлення наркотиків та соляну кислоту об`ємом близько однієї літри.

Відомо, що чоловіки і раніше потрапляли у поле зору правоохоронців за аналогічні злочини.

Крім того, виявилося, що водій мотоцикла не мав відповідних документів на двоколісний транспортний засіб. Слідчо-оперативна група вилучила мотоцикл та помістила на територію Рівненського районного відділення поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень