Перемогу Україні присвятили гравці-інтелектуали з Рівного

У вихованців рівненського ПДМу - чемпіонський титул в командному чемпіонаті Європи з Ґо

150 днів всі ми живемо лише одним - роботою над наближенням перемоги у війні з віроломним загарбником. А українські спортсмени працюють над іміджем нашої країни у світі, присвячуючи цьому свої спортивні звершення. Так про перемогу української збірної з Ґо напередодні повідомив керівник Школи інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді Володимир Качановський:

- Символічно, що саме в такий «ювілей» рівненські майстри Ґо в складі збірної України здобули чемпіонський титул в командному чемпіонаті Європи з Ґо.

 

37 європейських команд боролись за право розіграшу основних призів у фіналі командного чемпіонату Європи з Ґо. До четвірки фіналістів пробились збірні Польщі, Чехії, Франції та України. Саме ці чотири команди й розіграли призові місця чемпіонату 22 та 23 липня в румунському містечку Ватра Дорней.

 

Варто зазначити, що до складу збірної України у фінальних матчах командного чемпіонату Європи з Ґо входили п'ять провідних спортсменів України, четверо з яких з Рівного:
майстер спорту України міжнародного класу Андрій Кравець (Рівне);

 

майстер спорту України міжнародного класу Артем Качановський (Рівне);

 

майстер спорту України міжнародного класу Дмитро Богацький (Київ);

 

майстер спорту України Богдан Жураковський (Рівне);

 

майстер спорту України Валерій Крушельницький (Рівне).

 

Вітання нашим спортсменам за такий приємний здобуток і удачі їм в подальших змаганнях, бо з командного чемпіонату Європи з Ґо розпочався Європейський Ґо Конгрес, який буде проходити упродовж двох тижнів. 

Володимир Качановський додав, що під час змагань передбачено цілий ряд турнірів, серед яких Чемпіонат Європи (особистий) та відкритий чемпіонат Європи (особистий, за участю азійських гостей змагань). 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень