Перельоти до Польщі: скільки часу потрібно для запуску авіарейсів з Рівного

Розповів директор летовища

Авіарейси до Ольштина хочуть запровадити у 2020-му.

На початку листопада обласна адміністрація повідомляла про старт переговорів з польськими колегами.

Тоді сторони дійшли висновку, що запустити авіаперельоти з Рівного до польського міста Ольштин цілком реально. Та спершу потрібно знайти компанію-лоукостера, з якою було б вигідно співпрацювати.  

З цим погоджується і директор рівненського аеропорту Ігор Насинюк. Він переконаний, що новому керівництву ОДА вдасться домовитися з якоюсь із авіакомпаній:

Думаю, що все буде добре, бо новий голова ОДА пообіцяв. І президент обіцяв, що аеропорти «підніматимуть». Я думаю, що в цієї влади є спільна думка і це буде вже не так, як раніше.

Почнемо літати, як тільки з’явиться техніка і фінансування.

 

Знаю, що зараз переговори ведуть з авіакомпаніями Wizz Air, LOT і SkyUp. З гендиректором останньої голова обласної адміністрації навіть особисто зустрічався, зауважив Ігор Насинюк.

Очільник летовища також пояснив, що навіть після домовленостей з якоюсь з авіакомпаній, до запуску нового рейсу пройде ще місяць чи два:

Має приїхати до нас експертна група. Після цього має пройти ще місяць-два. Тоді «Боїнги» почнуть літати.

 

Літаки зможуть базуватися у нас, ми б цього хотіли, адже це ще один заробіток для підприємства. Чим більше послуг ми надаємо, тим більше коштів «капатиме».

Між іншим, давно обіцяний Duty Free має відкритися в аеропорту уже з початком весняних рейсів (літньої програми). Орієнтовно, це березень наступного року.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень