Перед виборами на Костопільщині обікрали сільську раду

Виборчі бюлетені грабіжників не зацікавили

Повідомлення про пошкоджений навісний замок на дверях Пісківської сільської ради Костопільського району надійшло 27 липня зранку від 51-річного місцевого жителя.

Правоохоронці на місці події з’ясували, що невідома особа шляхом віджиму тильних дверей проникла до приміщення сільської ради, звідки викрала оргтехніку.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, за фактом скоєння крадіжки з проникненням у приміщення відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Слідчі встановлюють суму завданого збитку та особу зловмисника.

Відомо, що у Костопільському районі 31 липня мають відбутися вибори. Однак, на момент скоєння крадіжки виборчих бюлетенів у приміщенні сільради не було. Документація була у сейфі, який залишився не пошкодженим.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень