Перед весняними канікулами рятувальники звернулися до батьків

Вони закликають дбати про безпеку дітей

Невдовзі у школах Рівненщини розпочнуться весняні канікули. В цей час більшість дітей протягом дня перебувають вдома самі, оскільки батьки ходять на роботу. Зазвичай, більшість трагічних випадків виникає саме тоді, коли діти залишаються без нагляду дорослих. Так, від початку 2016 року на пожежах загинуло вже 13 дітей. Впродовж минулого року в Україні внаслідок пожеж загинуло 60 дітей.

Саме тому рятувальники ДСНС України звертаються до батьків з проханням дбати про безпеку своїх дітей: тримати запальнички та сірники в недоступних для малечі місцях, розповідати їм про небезпеку вогню, вчити дітлахів обережно поводитися з вогнем та газом, а також у разі виникнення пожежі терміново сповіщати про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень