Перед приїздом Марини Порошенко у Рівному помітили новий асфальт

Зокрема, він з'явився поруч зі школою №24, де мала побувати перша леді

Над такою підготовкою нашвидкуруч до приїзду дружини Президента у Рівне зіронізувала Юрія Каїнова у соцережі Фейсбук: 

Юлия Каинова  і сміх, і гріх... 

Чекають сьогодні у 24 школі м.Рівне пані Порошенко. Вона ніби опікується дітьми інвалідами. По цій причині відвідає цю школу сьогодні.

 

Не знаю, чи є в школі діти-інваліди, але приїзд дружини президента, як і інших важних осіб держави, завжди сприяв покращенню, так мовити, інфраструктури у нашій державі. Ось за два дні до цього поклали перед школою новий асфальт... навіть заїзд, так розумію, для людей з особливими потребами створили нашвидкуруч. А до цього понівечений асфальт та повикручувані бордюри нікого не хвилювали... Роками діти цю стежку криву топтали.. 


Пані Порошенко, приїдьте, будь ласка, ще і до інших шкіл, і по селах проїдьте. Може і там дороги раптом з'являться. Бо у нас в країні тільки все так і робиться :(

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень