«Перед Пасхою люди до церкви будуть спускатися сходами», - через несправні ліфти (ВІДЕО)

Про це на 15 сесії міської ради розповів майстер ТзОВ «АРМ-ЕКО» Олександр Вітюк

Рівненське ТОВ «АРМ-ЕКО Ліфт» у 2013-му році почала обслуговувати ліфти в місті Вараш.

Перед депутатами містечка атомників і виступив працівнк компанії.

За словами майстра, заборгованість Кузнецовського міського комунального підприємства перед «АРМ-ЕКО Ліфт» близько 2 млн грн.

Ми вже змушені відключати ліфти і давали таке оголошення. Але до нас телефонувало багато мешканців вашого міста і наше керівництво продовжило свою роботу до 1 квітня цього року. Але оскільки ми співпрацюємо з КМКП, то нам відключили світло. Тому я прийшов на сесію міської ради м. Вараш для того, щоб хоч ви змогли якось посприяти нашій безперервній роботі, - звернувся начальник ліфтового відділу ТзОВ «АРМ-ЕКО» до депутатів та міського голови.

Як сказав представник «АРМ-ЕКО Ліфт», якщо ліфти зупиняться, то розпочнеться масове обкрадання, а там мідні сплави, за 1 кг якого зараз платять 150 грн. А якщо їх вкрадуть, то ліфти припинять свою роботу назавжди.

Я не залякую, але якщо рішення ніякого не буде прийнято з вашої сторони, то вже 25 березня, перед Пасхою, люди до церкви будуть спускатися сходами. Ось за приклад, в місті Луцьк 8 механіків по ліфтах розрахувалися і поїхали у Польщу на роботу. І Луцьк звертається до нас, щоб ми брали їхні ліфти на обслуговування. Тому ми без роботи сидіти не будемо, а ви без ліфтів можете залишитися, -

сказав Олександр Вітюк.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень