Pepsi представила новий смартфон

Гігант "газировки" представив свій власний смартфон. Інформація про гаджет з'явилася близько місяця тому, і, як виявилося, це не просто чутки. Смартфон володіє типовими характеристиками для кінця 2015 року: екран з діагоналлю 5,5-дюйма з FullHD-розширенням, 64-бітний восьмиядерний MT6792 від MediaTek, 2 Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті, акумулятор на 3000 мАг, а також дві камери на 13 і 5 мегапікселів.

На задній кришці смартфона - незвичайний логотип Pepsi. Також смартфон порадує деяких власників слотом для двох SIM-карт (один універсальний і підходить для карт microSD). Також смартфон підтримує LTE, і володіє сканером відбитків пальців. Працює пристрій не на зовсім свіжому Android 5.1.1.Поки що Pepsi Phone буде продаватися в КНР.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень