Пенсіонери Рівненщини не отримували пенсій через касові розриви

Затримки були з початку тижня

Нагадаємо, протягом тижня пенсіонери отримували пенсію з затримкою на два дні, що спричинило пенсійний колапс і обурення населення.

Представник Головного управління Пенсійного фонду України у Рівненській області Тамара Бацмай повідомила, що станом на п’ятницю всі фінансові перекази вже здійснили:

25 липня повністю завершили виплати усім пенсіонерам, які отримують пенсії через поштові відділення. А сьогодні здійсненні всі перерахунки для тих пенсіонерів, які отримують виплати у банківських установах.

Тож, нарахування  пенсій мешканцям Рівненської області – завершене.

Затримка пенсій на два дні була у всій країні. Вона виникла через нестачу грошей, яка була обумовлена касовими розривами надходження єдиного соціального внеску. 

З початку місяця на виплату пенсій в Україні спрямовано понад 27 млрд. гривень, зокрема 2,3 млрд. гривень протягом 25 липня.

Касовий розрив — це ситуація, яка полягає у тимчасовій недостатності коштів у бюджетах чи фондах через затримки з надходженнями доходів. Зокрема, така ситуація виникає тоді, коли у бюджет чи фонд надійшло недостатньо коштів на момент здійснення виплати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень