«Пекельний маршрут». Рівненський актор про поїздку автобусом «Рівне-Броди» (ФОТО)

Та цікаву систему НЕ обілечування пасажирів

Відомий у Рівному актор Корній Демидюк, попри хворобу останніх днів, був змушений здійснити переїзд «Рівне-Броди».

Ось як він описує свої враження

Заклинав себе не їздити автобусами місцевого сполучення. Варіантів було два: потягом рано, і кукувати до обіду, або стартувати чотириколісним транспортом з мінімальним запасом часу.


Клята температура. Рівне - Броди. Лайтова версія пекельного маршруту.


За весь маршрут квитки придбали двоє. Автобус з самого початку був повен. Дивлячись на мою бамажку з місцем №1, водій щиро здивувався: "Нашо купували в касі? В мене дішевле." Люди сиділи, часом пасажири не вміщалися, тоді стояли. Деякі висіли. Духота, запах вчорашнього свята і завтрашньої бані.


У Дубно водій знову був прикро вражений. Дівчина у пуховій куртці, яскравій шапочці над великими веселими очима простягнула йому ще одну бамажку.


Потім ці люди скаржаться на неприбутковість маршрутів. Певен, за документами так і зазначено: їхало 2 (два) пасажири. Аби ще випрати те легке амбре з одежі...


Ми зупинялись у самих несподіваних місцях. Спочатку щиро дивувався - як у полі, за з'їздом із траси може намалюватися невеличкий натовп. Потім сприймав все, що відбувалось, як екскурсію. Коли ще відстань, яку автомобіліст-любитель проїде за півтори години, я проїду за три?

 

Напевне, ми не оминули жодної бічної дороги. Ліси, поля, села, містечка. Вуса, чьолкі, бороди, кульчики, сморід, парфуми. Снігові горди, обшарпані хати, обстріляні дороги, німецька черепиця. Пакети, сумки, валізи, носовички. Ковбаса, самогон, якесь дитя не витримало...

 

Із запізненням лінкор "Рівне - Броди" ввійшов у мирну гавань міста-героя Броди. Віддали швартові. Причалили. Грянув оркестр, пасажири легкою ходою спустилися трапом на тверду землю.

 



 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень