Школа Рівного візьме участь у телепроекті (ФОТО)

В проекті телеканалу «1+1» під назвою «Зміни свою школу» візьме участь рівненська ЗОШ №20

Метою проекту є запровадження позитивних змін у школах за невеликі кошти. Креативні ідеї в інтер’єрі школи взялися впроваджувати у ЗОШ №20.

Як розповідає директор закладу Ніна Сукач, спочатку вони хотіли відкласти участь у проекті до літа, аби розпочати ремонтні роботи після закінчення навчання. Але оскільки нагода випала вже зараз, то школа з радістю долучилася до втілення ідей.

Розробляти проекти та ідеї педагогічному колективу допомагали студенти з Національного університету водного господарства та природокористування.

Так, сьогодні, разом із початком зйомок, в школі розпочали впровадження двох ідей – створення галереї історії школи та облаштування комп’ютерного класу. До слова, в цьому році школа відзначає свій 55-річний ювілей, тож створення історичної галереї є досить актуальним.

Розміщуватиметься вона у коридорі на третьому поверсі. Нині там тривають підготовчі роботи. Як відзначає директор Ніна Сукач, розпочнуть створення масштабної експозиції з виставки, присвяченої воїнам АТО:

Ми з цього починаємо, мабуть, не випадково. Тому, що в нас 17 є сімей, в яких батьки, і навіть матері, є учасниками АТО. Дехто з них ще досі там перебуває. Ми зібрали фотографії цих батьків і їхніх дітей, і на цих експозиціях представимо ці сім’ї.

Однак, повністю завершити галерею слави в школі планують до осені – саме тоді в них буде проводитися місячник, присвячений відзначенню ювілею.

Другою ж ідеєю стало впровадження креативних речей в інтер’єрі комп’ютерного класу. Це – розмальовування однієї зі стін під «комп’ютерну сітку» та розфарбовування вчительського столу. Цю ідею втілять до кінця вже сьогодні.

Як відзначає Ніна Сукач, в майбутньому вони планують впроваджувати й інші креативні та недорогі ідеї. Найближча – обладнання лавок в шкільних коридорах м’яким  покриттям. Це, до слова, було проханням самих учнів школи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень