Рівненським громадським організаціям обіцяють гроші на патріотичні програми

Охочих запрошують брати участь у новоствореному патріотичному проекті

Напередодні вихідних Міністерство молоді та спорту України оголосило про старт конкурсу з визначення проектів національно-патріотичного виховання, які отримають часткове фінансування з держбюджету-2018. 

Програми повинні бути спрямованими на утвердження національно-патріотичної свідомості дітей та молоді, їх заохочення до захисту цілісності України, а також популяризації національної духовно-культурної спадщини.


Фінансування цих та інших проектів буде тільки частковим. Як пояснюють самі чиновники,


максимальна сума фінансової підтримки одного проекту за рахунок коштів державного бюджету не повинна перевищувати 350 тис. грн, а співфінансування проекту має становити не менш як 25%


Кожна громадська організація може подавати на конкурс відразу кілька конкурсних пропозицій. Термін подачі заявок – до 4 травня включно. Протягом 15 днів після обранння переможців конкурсу організатори повинні укласти з авторами договори про реалізацію обраної програми (проекту, заходу).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень