Патріотичні вбрання та аксесуари: як стильно їх поєднати в образі (ФОТО)

5 варіантів поєднань

Образ 1 - жіночний

Нейтральна легка нюдова сукня прекрасно поєднається з червоними акцентами: сережками у вигляді калини, окулярами з червоною оправою та бавовняною сумкою-шопером із зображенням калини.

Образ 2 - спортивний

Джинси і худі - найбільш практичне і зручне поєднання. Патріотизм підкреслить принт  на худі у вигляді жовто-блакитної карти України з червоним сердечком посередині. Акцентною в образі стане яскрава сумка червоного кольору, підкреслена блакиттю. Все це поєднається з кросівками і золотим кольором сережок.

Образ 3 - преппі

Стиль преппі бере своє походження від шкільної форми учнів випускних приватних шкіл США. Саме тому в образі поєднуються дещо офіційні туфлі-лофери, білі шкарпетки з принтом, біла футболка. Ну і чорна спідниця-максі - теж з тієї серії. Стилізувати образ допоможуть бомбер з патріотичним принтом, поясна сумка з патріотичними нашивками.

Образ 4 - повсякденний

Спільність з рідною країною підкреслить дещо мультяшний принт на чорній футболці: «Скажи це» «Україна йде у контрнаступ». Поєднайте такий верх з чорним джинсовим сарафаном. А щоб образ не виглядав похмуро, додайте яскравих аксесуарів: кольору панамки Kalush Orchestra - рожевого.

Образ 5 - відпочинковий

Ті ж милі футболки з мультяшними патріотичними принтами гарно поєднаються з подовженими джинсовими шортами і капелюхом джинсового кольору у стилі Kalush Orchestra. Додайте сюди місткий рюкзак і сандалі з широкими ремінцями. Нашивки «Скажи паляниця», «Все буде Україна» підкреслять патріотичний дух. 

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень