У Рівному організовують збір великодніх смаколиків для бійців на схід

Усіх охочих закликають приносити печиво, паски та випічку уже відзавтра

Акцію «Великодні паски для бійців» уже третій рік поспіль організовує університет Водного господарства та природокористування.

Утім, цьогоріч подія дещо відрізнятиметься. Про особливості акції цього року розповідає доцент кафедри обліку і аудиту НУВГП Наталя Позняковська:

- В університеті така акція проходить не вперше - це вже третій рік. Але, цього року трішки відрізняється подія, тому що цього року буде освячення і відбуватися це буде в четвер, об 11:00 годині. І освячувати великодні дарунки буде протоієрей Тарас Климович - старший капелан Рівненської єпархії​, який теж декілька разів був у зоні АТО на передовій і він опікується нашим рівненським полігоном.

Великодні дарунки відправлятимуть не лише на передову, а й на полігон, де знаходяться військові підрозділи на ротації.

Усіх охочих закликають приносити смаколики та випічку уже від завтра. Пункти збору організували у головному корпусі «водного» університету на вулиці Соборній, а також в другому і сьомому корпусах на вулицях Олекси Новака і Карнаухова.

Долучитися до акції готуються і діти зі шкіл та дитячих садочків – вони малюватимуть малюнки та листівки з побажаннями для наших захисників.

Акція триватиме і після свята, адже студенти механічного інституту виявили бажання привести домашніх пасок. Тож долучитися можна аж до наступної середи, 19 квітня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень