Парк на Грабнику у Рівному: бажання є - грошей немає

Хоча, задум гарний

Сьогодні відбулися чергові публічні слухання, на яких було представлено ескізи реконструкцій та концепцію відновлення парку.

Рівненські урбаністи, представники влади, ПДМ та громади мікрорайону обговорили низку питань, які мають бути вирішені для реалізації проекту.

З чого треба почати відновлення парку, розповідає начальник управління культури і туризму Тарас Максименко:

Я бачу, однозначно, свіжу топозйомку, проведення геології та геодезії, виготовлення проектно-кошторисної документації і на основі цих вихідних даних активісти мають сформувати технічне завдання. І тоді воно буде все логічно.

За словами Тараса Максименка, лише документація буде коштувати понад мільйон гривень, а нині на цей проект є трохи менше двох мільйонів.

В результаті слухань було створено робочу групу проекту реконструкції парку, її перша зустріч запланована на 5 лютого.

До слова, на базі занедбаного парку планують зробити дитячий майданчик, зону для воркауту, скейтдоріжку, сцену, спортивний майданчик, заклад харчування та зону для вигулювання собак.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Теги: парк ПДМ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень