Парфумові правила для молодих дівчат, і пані

Більшість з них – суцільні стереотипи

Більшість вважають, що молодим дівчатам підходять морські та смарагдові ноти. Такий аромат підкреслює юність та ніжність. Такі ж властивості та юнок справляють й аромати з нотами троянди, жасмину чи конвалії. Але це зовсім не є правилом.

Натомість для пані рекомендують щільні, насичені аромати з нотами сандала, пачулі та ветівера або пудрові мускусні та квіткові ноти. Але це помилкове правило – такі запахи тільки сильніше підкреслюють зрілість, і ніби натякають, що все, час легкості минув.

Кожна людина може вибирати той аромат, який подобається і пасує обраному стилю життя. Тут все ж краще експериментувати. Квіткові ноти поєднувати зі строгим костюмом, кашеміровий акорд носити в спекотне літо, а фруктові ноти — в морозні дні.

Крім того, вибір аромату може залежати від настрою. Іноді ми хочемо використовувати більш яскраві та енергійні аромати, щоб підняти настрій. В інших випадках ми можемо вибрати більш спокійні, щоб зняти стрес.

Також вибір аромату безпосередньо залежить і від пори року. Наприклад, влітку ми віддаємо перевагу свіжим і легким ароматам, а взимку — теплішим і насиченішим.

Тому щодо віку, усі поради дуже й дуже умовні. Якщо обираєте парфум на подарунок, на вік точно орієнтуватися не варто!

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень