Парасюк знову «бушував»

Цього разу в ГПУ

Народний депутат України Володимир Парасюк прийшов на брифінг Генпрокуратури у справах, що стосуються безпосередньо його. Посеред брифінгу, на якому доповідав помічник генпрокурора Владислав Куценко, у приміщення, де він проводився, зайшов нардеп Володимир Парасюк.

"Давайте, я хочу вияснити для себе, як народний депутат і людина, яку в чомусь там звинувачують. Скажіть мені, будь ласка, коли ви телефонували? Ви жодного разу до мене не дзвонили", — сказав Парасюк з усмішкою на обличчі.

Парасюк запевняв, що про жодні повістки його не повідомили, а перед телекамерами ГПУ поширює неправдиву інформацію.

Я до людей дзвоню півдня ... Ми ще раз побачили вашу цинічну брехню ... Ви брехун і вся оця ваша "контора" це брехуни,
— емоційно сказав Володимир Парасюк на адресу Владислава Куценка.

Нардеп стверджує, що спеціально телефонував в прес-службу Генпрокуратури, щоб дізнатись, де відбуватиметься прес-конференція — у відповідь поклали слухавку, а на прохідній ГПУ йому сказали, що жодної прес-конференції зараз не відбувається.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень