Рівненській спортшколі дадуть «Москвич». Зі 100-відсотковим зносом

Адже школі треба авто

Ілюстративне фото

ДЮСШ №5 дадуть 25-річний «Москвич», аби на ньому їздили.

Згідно із розпорядженням мера Рівного Володимира Хомка, машину моделі АЗЛК 2141 1992 року випуску спишуть з балансу міського управління молоді та спорту та передадуть його у відділ велоспорту дитячої спортивної школи. У розпорядженні міського голови зазначено, що знос машини становить 100%, втім, як розповідає керівник управління молоді та спорту Рівного Сергій Шевчук, на «Москвичі» можна їздити:

"Москвич" - на ходу. У відділі велоспорту немає авто, тож ми вирішили передати його з балансу управління. Шевчук (каже про себе в 3-ій особі - Ред.) їздив на ньому, то нормальний «Москвич».

АЗЛК М-2141

Керівник управління молоді та спорту додав, що авто проходило техогляд і придатне для експлуатації. 100-відсотковий знос лише означає, що її можна списати з балансу управління.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень