Пара з Дубровиці бере участь у телепроекті «4 весілля»

Закоханим з Рівненщини протистояли пари з Одеси, Вінниці та Івано-Франківська

Напередодні ввечері телеканал 1+1 показав чергову серію реаліті-шоу «4 весілля», де наречені з різних міст України змагалися за «медовий місяць» у Єгипті.

Про пару з Дубровиці відомо, що це 21-річна Яна та її наречений Віктор. Сайт телеканалу зазначає, що їх весілля було найдорожчим, на свято молоді витратили 150 тисяч гривень.

У Дубровиці організували весілля в українському стилі та намагалися дотриматися усіх традицій. Особливу увагу приділили короваю: молоді «насолили» одне одному вперше і востаннє, а теща підсолодила коровай медом, щоб спільне життя нової сім’ї було солодким.

У цьому випуску традиційне українське весілля грали ще і в Івано-Франківську, тож вважалося, що саме ця пара і є головним суперником молодят з Дубровиці. У підсумку пара з Рівненщини набрала 157 балів. Проте з невеликим відривом перемогу отримали такі молодята з Івано-Франківщини.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень