![Відомо, коли у Рівному відбудеться сесія міської ради](/uploads/media/6b/15/6b1553b061a864c432c3520ba6d118d4_orig_thumb.jpg)
![Відомо, коли у Рівному відбудеться сесія міської ради](/uploads/media/6b/15/6b1553b061a864c432c3520ba6d118d4_orig_thumb.jpg)
Підійде як арахіс, так і звичайні волоські горіхи
Деякі господині завжди панірують котлети. Додаткова «оболонка» захищає м’ясну страву, зберігаючи в ній сік та аромат. Крім того, котлети виходять смачнішими, адже отримують цікавий хрускіт
Найчастіше котлети обвалюються в борошні або сухарях. Однак досвідчені господині вважають за краще використовувати з цією метою подрібнені горіхи.
Горіхи не гірше від борошна або панірувальних сухарів виконують роль «захисної оболонки». Котлети, як і раніше, зберігають у собі всі м’ясні соки.
Однак перевагою горіхів над іншими варіантами панірування є корисні властивості цього продукту: у горіховій паніровці міститься набагато більше корисних речовин, ніж у хлібобулочних та борошняних виробах.
Йдеться, зокрема, про вітаміни, селен та омега-3 жирні кислоти.
За своєю калорійністю горіхи не поступаються сухарям, однак у перших містяться саме здорові жири. Вуглеводи також вважаються кориснішими.
І головне – горіхове панірування надає страві додаткову смакову «нотку»
Зліплені з фаршу заготовки для котлет потрібно обваляти у подрібнених горіхах. Використовувати можна арахіс або ж волоські горіхи.
Яйце має бути заздалегідь додане у фарш. Завдяки цьому інгредієнту горіхове борошно швидко приклеїться до майбутніх котлет.
Тривалість смаження має становити близько 10-15 хв на середньому вогні.
Радіо Трек: НОВИНИ
Вчені з'ясували, кому варто їсти яєчню щодня. З віком - це дуже корисна звичка
Митники розпакували посилки і знайшли там сокири: на Рівненщині засудили чоловіка
Важко повірити, що їй вже 80: як сьогодні виглядає Валіде Султан із «Величного століття» (ФОТО)
Які прізвища в давнину давали красивим жінкам та чоловікам: вони популярні і досі
Ксена вже не та: як сьогодні виглядає зірка популярного серіалу (ФОТО)
Те, що захочеться готувати щодня: канапки з морквою і сиром. Швидко й бюджетно (РЕЦЕПТ)
М'ясо довго лишатиметься свіжим: 3 способи зберігати його без холодильника
Що приготувати, коли немає електрики й газу? (ПЕРЕЛІК)
Три випадки, коли кришка буде зайвою: цим ви тільки зіпсуєте страву
Деруни з новим інгредієнтом: спробуйте і вже ніколи не захочете готувати їх інакше! (РЕЦЕПТ)
На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31
Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду
Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.