Панічні атаки, бійки, тиснява та ОМОН: люди мало не гинуть за Балет у Московії (ВІДЕО)

Простоюють у черзі на холоді по 56 годин

Спраглі до культури росіяни побилися при спробі заволодіти квитками на новорічний балет «Лускунчик».

У столиці країни-агресорки під Большим театром сталися сутички між людьми, що хочуть потрапити на цю постановку за музикою Чайковського.

Подробиці курйозного інциденту

Як пише 24 Канал, росіяни вже понад тиждень вишиковуються на Театральній площі заради того, щоб лише отримати змогу придбати білет на новорічну виставу. Люди стоять на вулиці багато годин, а подекуди й цілодобово.

Тому деякі з них організувалися цілими сім’ями, щоб замінювати один одного в черзі. Більшість з них хоче подивитися балет саме 31 грудня, хоча вистава йтиме також 30 та 29 грудня.

У черзі почалися конфлікти та тиснява. Наприкінці тижня ситуація стала особливо напруженою. Тож під Большой театр приїхав ОМОН.

Як пишуть місцеві ЗМІ, в однієї дівчини через тисняву сталася панічна атака. А люди, що стояли біля кас, буквально задихалися. Також відомо щонайменше про двох постраждалих внаслідок штовханини.

Деякі росіяни не тільки поштовхалися, а ще й побилися. А ще були й ті, хто намагався пролізти поза чергою, що теж призводило до суперечок.

 

Силовики виводили окремих людей з натовпу та затримували їх.

Чому виникли ці черги

Великий театр дозволяє кожному глядачу придбати лише один квиток для себе. Також їм можна купувати квитки для неповнолітніх родичів. Продаж стартував 4 листопада.

Одразу з’явилися великі черги, ажіотаж та перекупники.

Як пишуть місцеві медіа, ці «ділки» продають браслети з номером у черзі по 15 000 рублів.

 

Деякі з них просили за місце в черзі 40 000 рублів. А за 50 000 рублів вони допоможуть придбати квиток віддалено за паспортом.

 

Повідомлення з послугами перекупників вже почали банити для торговельних онлайн-платформах.

Большой театр відмовився змінювати правила продажу, через які виникла така черга.

В один день перші 400 людей отримують браслети, які дають їм лише змогу наступного дня придбати квитки ще в одній черзі.

Організатори спробували розподілити людей, але марно. Огорожі їм теж не дуже допомогли. Коли браслети закінчуються, натовп все одно не розходиться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень