Жахи міського пологового будинку Рівного - від рівненської журналістки

Журналіст телеканалу РТБ Валентина Ілліна народжувала тут третю дитину і враженнями про це поділилася у соцмережі Фейсбук

Валентина Ілліна у пологовий будинок лягла заздалегідь. Поки чекала на пологи, у соцмережі Фейсбук натрапила на статтю про дівчат, котрі цього року брали участь у конкурсі "Пузата мама". А оскільки учасниць конкурсу-майбутніх мам возили у пологові будинки Рівного, знайомили з лікарями, умовами перебування у закладах та читали лекції, у соцмережі були викладені й фото палат з міського пологового будинку. Переглянувши їх, Валентина Ілліна здивувалась,

бо за два дні в пологовому бачила лише подертий лінолеум, жахливі санвузли і радянську фарбу на стінах.

Поспілкувавшись з персоналом у закладі, Валентина Ілліна з'ясувала, що

палати, які показали учасницям конкурсу, - платні, розташовані на першому поверсі і їх потрібно бронювати заздалегідь.

Журналіст погоджується:

Можливо, це й правильно, так має бути, адже в країнах Європи давно така практика існує, але все це відбувається за умови, що й решта палат - охайні та відремонтовані. У нашому випадку - палати безкоштовні у жахливому стані.

Валентина Ілліна пропонує подивитися її фото безплатних для жінок палат:

І зауважує:

у таких умовах народжується майбутнє нашої нації.

 

Я не знаю, скільки часу тут не підбілювали і не підфарбовували, все кругом полуплене, розетки видерті, підлога нерівна, якщо везти колисочку з дитиною, вона перекидається на вибоїнах у підлозі.

Окрім цього, Валентина Ілліна звертає увагу на стан кімнат гігієни:

Гігієна для жінок в післяпологовий період дуже важлива, зверніть увагу на туалети та плитку, яка від часу давно втратила колір і вкрилася пліснявою. Кришки унітазів скотчем приліплені, ні душової нормальної, ні біде (вибачте за інтимні подробиці).

Єдине, що потішило журналістку у міському пологовому будинку, це

персонал: за шість днів жодного кривого слова, всі привітні та усміхнені, за винятком анастезіолога, що запросив 100 доларів за свою роботу.

Валентина Ілліна хоче, щоб на написане нею звернули увагу, насамперед

ті, хто фінансує пологовий будинок, а також ті, хто бере гроші за платні палати і кладе їх у свої кишені замість того, аби далі приводити заклад у належний стан.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень