П'ять слів, які можуть зруйнувати шлюб: що не варто говорити своїй половині

Є речі, які ніколи не слід говорити своєму партнерові

 

Експертка зі стосунків Рейчел Пейс назвала приклади слів, якими точно не варто кидатися під час сварки.

Замовкни

Слово «замовки» може легко зірватися з вуст, коли людина дуже зла, напружена або засмучена. Але його ніколи не слід говорити своїй половині, бо воно звучить різко та грубо.

Слово «замовкни» завжди звучить, як неповага.

Ваш партнер може подумати, що ви не цінуєте його присутність та думку. Ось чому «замовкни», «закрий рота» - це одні з найгірших речей, які можна сказати близькій людині.

Заспокойся

Це ще одне слово, яке ви можете кинути партнеру у розпал сварки чи суперечки.

Слово «заспокойся» звучить, як нехтування емоціями та почуттями. Людині може здатися, що ви намагаєтеся знецінити її переживання, відмахнутися від неї.

 

Нічого

Коли партнер намагається вас розговорити, дізнатися, чому ви сердиті чи засмучені, холодне «нічого» стане проявом пасивної агресії. Це слово має серйозні негативні наслідки для стосунків, адже у майбутньому чоловік чи дружина можуть просто утриматися від спілкування. 

Якщо вам потрібен час, щоб подумати і відповісти на питання «Що трапилося?», ви повинні відкрито сказати про це своєму партнеру чи партнерці.

Розлучення

Це одне зі слів, якими точно не слід кидатися. Навіть якщо ви лише хотіли пожартувати, натяки на розлучення можуть бути дуже образливими для вашого партнера. Вони говорять про те, що шлюб став для вас нецікавим або обтяжливим, що ви хочете розлучитися.

Часті погрози або жарти про розлучення погано позначаться на довірі у стосунках, підштовхнуть вашого чоловіка чи дружину до того, щоб переглянути погляди на ваш шлюб.

Все одно

Слова «мені все одно» від людини, яка має піклуватися про ваші інтереси, можуть викликати страх бути покинутим і з часом зруйнувати стосунки. Постарайтеся утриматися від того, щоб говорити це коханій людині, особливо коли вона розповідає чи запитує про щось, що для неї багато важить.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень