Ознаки цукрового старіння, та чому у деяких воно починається ще до 30 років

Це не лише про прищі

У людини з критично підвищеним рівнем глюкози, страждає шкіра, при цьому процеси регенерації відбувають дуже й дуже повільно. І треба розуміти, що «цукрове обличчя» – не лише про прищі.

З'являється набряклість, глибокі заломи на лобі, темні кола чи мішки під очима, а також може спостерігатися нависання верхніх повік, надмірна пігментація, а шкіра починає за такої проблеми мати жовтуватий або сіруватий відтінок. Що найгірше, що чимало цих ознак можуть проявлятися ще до 30 років. 

Відстрочити таке старіння можна, якщо переглянути власний раціон.

Повністю позбавитися цукру навряд чи вдасться, тим більше, що в розумних кількостях — до 10 % загальної калорійності раціону — він необхідний організму. Але в іншому слід уважніше ставитися до складу продуктів.

Важливо пам'ятати, що є продукти, які містять прихований цукор, який має згубний вплив на організм.

Йдеться про м'ясні напівфабрикати, сухі сніданки, соуси та консервовані овочі, а також готові салати, швидкоїжа та навіть суші.

Тому від них краще відмовитись. У меню має бути більше овочів, фруктів, білків. Звичні солодощі краще замінити більш здоровими варіанти.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень