Овочі, які знижують рівень цукру у крові за лічені хвилини

Буквально аптечка на городі

Науковці встановили неочікувану дію листя селери. Цей овоч знижує рівень цукру у крові літніх діабетиків за 120 хвилин після вживання.

Під час дослідження фокус група літніх індонезійців (старше 60 років), у яких діагностований предіабет споживала 250 мг екстракту листя селери тричі на день (вранці, вдень і ввечері) за 30 хвилин до їди протягом 12 днів.

У тих, хто використовував екстракт листя селери, спостерігалося значне зниження рівня цукру після приймання їжі. Рівень глюкози в крові після лікування знизився на 19,5% у цій групі.

Аналізи на вміст цукру у крові через дві години після вживання селери показали досить ефективне зниження рівня цукру в крові.

Лікарі зауважують, що навіть якщо додавати у раціон селеру, не треба жартувати з продуктами з високим глікемічним індексом, які швидко розщеплюються організмом і викликають швидке підвищення рівня цукру в крові. Серед них – цукор і солодощі, солодкі безалкогольні напої, білий хліб, картопля, білий рис.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень