«От шо з такими робить? Бидло на CADILLAC ESCALADE підрізало «швидку», бо не сподобались жести» (ВІДЕО)

Йому 24 роки?

Як повідомляють соцмережі, у Києві 30 липня на вулиці Теліги відеореєстратор  швидкої зафіксував бидло-поведінку водія сараю CADILLAC ESCALADE.

Борзий чувак 89-го року народження не просто не пропустив спецтранспорт із проблисковими маячками, а підрізав, заблокував, та вийшов з авто, щоб довести свою тупість.

Начебто на момент інциденту лікарі везли 2-річну дитину до реанімації. Це які опилки треба мати в голові? Навіть якщо дулю йому там показали.

Як повідомив керівник столичної патрульної поліції Олексій Білошицький, водія  зупинили правоохоронці після випадку:

«Сьогодні у Києві близько 13-ї години, у Подільському районі на лінію 112 надійшло повідомлення від лікарів про водія автомобіля Cadillac Escalade, який навмисно заблокував дорогу службовому транспортному засобу швидкої допомоги та провокував конфлікт.

 

 Медики терміново транспортували до лікарні хвору 2-річну дитинку з невідкладним станом. На розшук цього авто були орієнтовані усі екіпажі та служби поліції міста.

 

Близько 16-ї години на вулиці Протасів Яр спільними діями підрозділів патрульної поліції та ГУНП у м.Києві авто було затримано.

 

За кермом перебував 24-річний громадянин, який свою провину не заперечував».

Може йому все ж хоча б 34 роки, а не 24?

За різке гальмування водія-порушника перед каретою швидкої та створення аварійної обстановки, патрульні склали на водія-порушника адмінматеріали за ч. 5 ст. 122 КУпАП та вилучили посвідчення водія. 

Далі з водієм працювали слідчі. За результатами, його було затримано в порядку ст. 208 КПК за ст. 296 (Хуліганство) ККУ.

 

Йому навіть може загрожувати «до 5 років».

ТАКИ 34

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень