Вже відомо, чиє тіло знайшли біля мосту у Рівному

Родичам загиблого повідомили про трагедію

Особу чоловіка, який  втопився в Усті, встановили працівники поліції. Його тіло жителі Рівного виявили поблизу мосту, що на вулиці Степана Бандери, ще в понеділок. Прес-офіцер Нацполіції Марія Юстицька каже, що загиблим виявився 50-річний мешканець села Вельгір:

12 вересня, близько 19 години оперативники Рівненського відділу поліції встановили, що загиблим виявився 50-річний мешканець села Вельгір Гощанського району. Сім’ї чоловік не має. Зі слів сусідів, коли пішов з дому — невідомо. Поліцейські встановили родичів та повідомили про подію.

За результатами огляду працівники поліції ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили. Відповідно до лікарського свідоцтва, смерть настала внаслідок утоплення.

Тіло потопельника відправили на судово-медичну експертизу, там встановлюватимуть остаточну причину смерті загиблого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень