Особливий час, щоб звернути гори: Три знаки Зодіаку чекають важливі зміни навесні 2023 року

Почнеться біла смуга

На представників стихії Землі чекають зміни. Астрологи кажуть, що весна 2023 буде особливим часом для Тельців, Дів та Козорогів. Закінчиться життєвий етап, пов'язаний із матеріальними справами, владою, статусом та кар'єрою. Натомість прийде інший позитивний процес.

Причиною таких передбачень астрологів є транзит Плутона, який виходить із земного знака зодіаку – Козорога – 23 березня 2023 року.

Цим знаком наша планета переміщувалася 20 років і сприяла Козорогам, Дівам і Тельцям у фінансових справах і наділяла силою впливу на маси людей.

Перехід з Козорога в Водолія триватиме майже два місяці і у цей період знаки стихії Землі ще можуть здійснити задумане. Найбільше шансів на це якраз з’явиться 23 березня. Тельці, Діви та Козороги зможуть досягти успіху у майнових та грошових питаннях.

Проте, якщо не встигнете зробити щось із запланованого до 23 березня 2023 року, намагайтеся не пропустити шанс у період від 13 червня 2023 року до 20 січня 2024 року.

У цей час зорі радять купувати рухоме і нерухоме майно, вкладати гроші в довгострокові проєкти, оформлювати  іпотеку на покупку квартири чи будівництво будинку. Кращих можливостей потім вже не буде, тож використайте цей час по максимуму.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень