Осінні знеструмлення в Україні. Які області вже мають графіки відключень

Графіки запроваджуватимуть у разі гострого дефіциту електроенергії в мережі

Фото Микити Анта: є квартири, які майже завжди без світла. В той час як інші будинки -- не вимикають

Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури ініціювали тренування.  На Рівненщині за легендою навчань комунальні об'єкти, як очисні споруди міста чи котельні опинилися без електрики та комунальний мають у найкоротші терміни заживи ці об'єкти від мобільних дизельних генераторів.

Так в області вчаться у найкоротші терміни вирішувати позаштатні ситуації на об’єктах критичної інфраструктури. Готовність Рівненщини до опалювального періоду становить понад 90%. Оскільки ризики ракетних обстрілів не виключають, тестують готовність мережі оперативно розв'язувати ці задачі. 

Хмельницька, Івано-Франківська, Полтавська – вже розробили графіки відключень побутових споживачів, вони розраховані на 6 черг. Графіки погоджено з місцевими ОВА і запроваджуватимуть їх в умовах дефіцити електроенергії, про що заздалегідь попередять споживачів. 

У Вінницькій області графіки відключень можуть впровадити для запобігання порушенню режиму роботи об'єднаної енергосистеми України.

Щодо тривалості знеструмлення, то їх періодичність може коливатись від двох до чотирьох годин з подаванням електроенергії від чотирьох до двох годин відповідно.

Львівщина та Львів впровадить графіки відключення світла з 1 жовтня. Тоді ж обіцяють проінформувати населення про приналежність до груп у графіках відключень.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень