Ось, що насправді бачать коти у дзеркалі

Відповідь вас здивує

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Іноді коти дуже дивно поводять себе перед дзеркалом. Що ж вони там бачать?

Психолог тварин Діана Рейсс розповів, що для котів та кішок дзеркало – це продовження простору, а не предмет, що стоїть перед ними.

Коти насправді не впізнають себе в дзеркалі. Саме тому, коли вони помічають своє відображення, то одні коти ховаються за дзеркалом, щоб знайти іншого кота, інші ігнорують відображення, а деякі поводяться насторожено чи агресивно.

Чому ж коти не впізнають себе в дзеркалі?

Причина насправді досить проста. Вони не покладаються на свій зір так, як ми. Натомість вони покладаються на свій нюх, щоб ідентифікувати предмети, інших котів і навіть своїх господарів. А зображення вони не впізнають, бо воно не пахне.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень