Ось чому варто вимикати мобільний інтернет: три причини

Використовуйте ГБ інтернету правильно

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Мобільний інтернет потрібно відключати на телефоні з кількох причин.  

Не всі користувачі смартфонів мають тарифи з безлімітним інтернетом. Тож, якщо у вас інтернет з обмеженою кількістю ГБ, то вам потрібно економити його правильно

Мобільний інтернет використовується там, де немає з’єднання з Wi-Fi. Як тільки ви приходите додому, то варто переходити вже на домашній безпровідний інтернет, а мобільний повністю вимикати.

Якщо на мобільному є автооновлення додатків, то перед початком цих оновлень, варто перейти на Wi-Fi. Адже, оновлення забирають багато трафіку, а вам це не потрібно. Зазвичай, телефон заздалегідь сповіщає про те, що з’явились нові версії додатків.

Операційна система на телефонах теж час від часу оновлюється. Зазвичай про це повідомляють сповіщення, у яких вказаний ще й час, коли система почне перезапускатись. Найчастіше, це стається вночі. Тому вам варто просто на ніч повністю виключити мобільний інтернет і включити Wi-Fi.

Мобільний інтернет також варто відключати під час подорожей. Коли ви їдете в місцях, де немає зв’язку, телефон все одно намагається зловити інтернет від найближчої вежі. У нього це зробити повністю не вийде, але телефон буде розряджатись. Тому вимикайте мобільні дані, поки не приїхали у населений пункт.

Всі розуміють, що Wi-Fi набагато повільніше забирає заряд акумулятора, ніж мобільний інтернет. Тому, якщо у вас розряджений телефон, або вам просто потрібно зберегти заряд якомога довше, то варто повністю виключити мобільні дані, а ще краще взагалі перейти в режим політ. Таким чином батарея втрачати заряд буде дуже повільно.

Джерело: iTech.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень