Оркестр РДГУ «порвав» рівненську публіку

Це відбулося під час спільного концерту зі знаним в Україні бандуристом Валентином Лисенком

Віртуоз гри на народному інструменті вразив рівненську публіку чималою кількістю хітових композицій кінця минулого століття. Продемонстрував власні музичні доробки, які присвятив рідній державі Україні.

Валентин Лисенко (фото з Facebook)

Валентин Лисенко розповів також про виготовлення бандур, чим він сам також займається. Як вже повідомляло Радіо Трек, вишукані та особливі бандури майстра «розходяться» по всьому світу. А особливим є не лише вигляд кожного музичного інструменту, його розпис, візерунки.

Бандури Лисенка вирізняє звучання. Подекуди воно неземне та навіть космічне.

Виступ Лисенка, який важко описати словами, супроводжував показ слайдів. А також відео-супровід з пісочною анімацією.

Звичайно ж, неабиякою родзинкою виступу Лисенка став ведучий Українського радіо Дмитро Хоркін. Володар підкреслено радійного голосу довів – стиль, патріотизм, легкість  та оптимізм можна поєднати. Дмитро зірвав не менше оплесків, аніж бандурист-еспериментатор.

Дмитро Хоркін під час концерту у Рівненському МБК

Та просто шквал аплодисментів у залі викликав виступ Народного оркестру РДГУ під керівництвом Олега Трофимчука. Його енергія у поєднанні з синхронною та професійною грою музикантів оркестру стали для багатьох справжнім відкриттям.

Тож гучні вигуки «біс» та «браво» стали логічним завершенням кожної композиції музикантів. І тих, що виконувалися разом з бандуристом-революціонером, і твору, яким вдалося здивувати навіть без його безперечно високопрофесійної участі.

Ось як виступ рівненських музикантів коментують глядачі у ФБ.

Під вигуки «біс» концерт було завершено твором Стінга на бандурі у виконанні завжди усміхненого та позитивного Валентина Лисенка. Це була «Shape of My Heart», з якою віртуоз увірвався на українську сцену, аби зламати стереотипи щодо музики народних інструментів.

Усіх музикантів зі сцени проводжали гучними оплесками. З надією почути їхню гру ще не раз.

бандурист Лисенко, адміністратор МБК Лозовська, ведучий Українського радіо Хоркін

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень